0 comments

Ștefănescu, despre strategia PSD pentru europarlamentare – Candidații și miniștrii, la mitinguri în teritoriu și probabil și în Capitală / Prezență în online “de sus, până la activistul de la sat”

by on 2 aprilie 2019
 

Candidații PSD la alegerile europarlamentare și miniștrii vor participa la mitingurile pe care partidul le va organiza în țară în campania electorală, afirmă secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, precizând că, probabil, va avea loc un miting și în Capitală. O altă direcție a campaniei PSD este prezența în mediul online, “de sus şi până jos, până la activistul de partid din zona rurală”. Codrin Ștefănescu susține că în jur de 537.000 de membri de partid au conturi pe reţelele de socializare.

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a făcut aceste declarații marți, înaintea uneia dintre reuniunile pe care conducerea centrală a partidului le are în această perioadă cu reprezentanţii organizaţiilor judeţene, pentru pregătirea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Ştefănescu a spus că este posibil să fie organizat un miting şi în Capitală.

“Probabil că da (va fi un miting în Capitală – n.r.). În orice caz, la aceste mitinguri din teritoriu vor participa şi cei de pe lista de candidaţi la europarlamentare, vor participa şi miniştrii din Cabinetul doamnei Dăncilă. Vor avea loc şi întâlniri, acolo, pe nişte zone specifice, pentru fiecare minister, dar miniştrii vor participa la miting şi pe scenă, adică vor intra în mulţime, vor vorbi cu oamenii, vor răspunde la întrebări, vor primi petiţii. Adică lucrurile – foarte, foarte transparent. Printre oameni, lângă oameni”, a susținut Codrin Ștefănescu.

Potrivit acestuia, astăzi are loc ultima întâlnire din teritoriu, cu reprezentanții a 14 organizaţii judeţene, iar joi este programată o întâlnire cu liderii filialelor PSD din zona Bucureşti-Ilfov , după care “pregătirea de campanie este închisă”.

Urmează să ne deplasăm în teritoriu, să ne ocupăm de caravane, de mitinguri şi o să vă anunţăm săptămâna viitoare cam cum vor fi organizate mitinguri la nivel judeţean, pe fiecare judeţ, cine va participa”, a declarat secretarul general al PSD.

Ştefănescu a vorbit şi despre prezenţa membrilor PSD în mediul online.

“Suntem prezenţi în spaţiul online şi fiecare membru al partidului va fi prezent, cred că în următoarele două săptămâni o să avem toţi membrii partidului prezenţi în zona online, ceea ce este foarte important. Noi anticipăm în jur de 537.000 de membri de partid cu conturi pe reţele de socializare. De sus şi până jos, până la activistul de partid din zona rurală”, a adăugat Codrin Ștefănescu.