0 comments

Stiri Timis – tion.ro – Tion

by on 24 iunie 2019
 


Cei de la Google declară că nu vor continua fabricarea unor noi modele de tablete, urmând să se concentreze pe îmbunătățirea laptopurilor tradiționale.

Potrivit Business Insider, Google nu va produce o nouă tabletă Pixel Slate 2. Cei care au acum o tabletă Pixel Slate vor putea beneficia de actualizări de software și securitate timp de câțiva ani, însă de nimic mai mult.

Rick Osterloh, liderul diviziei care se ocupă de componentele hardware Google, a confirmat acest lucru, spunând că urmează să își concentreze atenția pe laptopurile tradiționale, astfel încât performanțele acestora să fie îmbunătățite considerabil.

”Să fiți siguri că echipele Android & Chrome sunt dedicate 100% pe termen lung colaborării cu partenerii noștri pentru tablete, pentru toate segmentele pieței”, a mai spus acesta, citat de The Verge.

Google a mai dezvăluit că a anulat două modele de tablete care se aflau în producție, echipele de angajați lucrând acum la Pixelbook. Cele două tablete la care lucrau acestea erau mai mici decât Pixel Slate și ar fi urmat să fie lansate după 2019, neexistând însă o dată fixă stabilită.

Tableta Pixel Slate, lansată de Google în 2018, a primit recenzii mediocre, utilizatorii fiind dezamăgiți de partea software a gadgetului.Citeste stirea completa