0 comments

Stock Busters: ultimele reduceri la laptopuri de muncă și divertisment – start-up.ro

by on 17 mai 2019
 
  • 17 Mai 2019
  • Technolust

Dacă erai în căutarea unui dispozitiv care să se descurce bine și la muncă, și la divertisment, profită acum de campania Stock Busters și ultimele reduceri la laptopuri de muncă și divertisment.

Mai avantajos decât un laptop nou este un laptop cumpărat la reducere, care să aibă performanțe ridicate. Pe eMAG găsești acum ultimele reduceri la laptopuri de muncă și divertisment.

Ultimele reduceri – Laptop HP ProBook

Laptopul are un design elegant, este subțire și ușor, ceea ce permite utilizatorilor să fie productivi, atât la birou, cât și în deplasare. Are un ecran cu o diagonală de 15,6 inch, Full HD. Sub carcasă ascunde un procesor Intel Core i7 quad-core tactat de 4,00 GHz, placă grafică discretă GeForce 930MX și 8GB memorie RAM. Acumulatorul poate duce până la o zi de lucru și chiar mai mult, fiind dotat cu funcția de încărcare rapidă. Laptopul are o reducere de 25% și se găsește aici.

Stock Busters – Laptop Apple MacBook Pro

Fanii Apple pot profita de campania de reduceri și să-și cumpere un MacBook Pro redus cu 18%. Are un display cu diagonala de 13,3 inch. Oferă o performanță sporită datorită procesoarelor Intel Core m3, i5 și i7 de a șaptea generatie. Va face față sarcinilor zilnice, în utilizarea aplicațiilor și deschiderea fișierelor, precum și operații avansate. Poți să faci totul mai repede datorită stocării SSD mai rapide și procesării Turbo Boost de până la 3,6 GHz. Îl cumperi de aici.

Laptop de gaming la reducere – ASUS VivoBook 15

ASUS VivoBook 15 este alimentat de cel mai recent procesor Intel Core i7 cu generație 8, cu memorie RAM DDR4 de până la 16 GB și placă video opțională NVIDIA GeForce MX150 pentru imagini vizuale și experiențe excelente în jocuri. Laptopul are un design dual-storage care combină vitezele rapide de date ale unui SSD cu capacitățile mari ale unui HDD. Este un laptop potrivit atât pentru sarcini zilnice, cât și pentru divertisment. Are o reducere de 29% și îl poți cumpăra de aici.

Laptop HP Notebook

Acest HP este cel mai ieftin laptop dintre recomandările noastre. Are un procesor Intel Celeron N4000 de până la 2.60 GHz, cu placă grafică UHD. Ecranul are o diagonală de 15,6 inch. Are 4GB memorie RAM și până la 500GB capacitate de stocare. Este alimentat de o baterie de lungă durată, cu autonomie de 13 ore, care te va ține conectat, distrat și productiv toată ziua. Laptopul are o reducere de 23% și scade până la 1.000 de lei. Îl cumperi de aici.

Laptop la reducere – Lenovo IdeaPad 330

Modelul Ideapad 330 are o durată de viață de până la 6 ore și susține Rapid Charge – 15 minute de încărcare pentru 2 ore de utilizare. Dispune de rezoluție FHD pe un ecran de 15,6 inch. Laptopul este dotat cu un procesor AMD Ryzen 5 Mobile cu arhitectură grafică Radeon Vega. Rezolvă cu ușurință cele mai intensive sarcini, editează poze și îți permite să urmărești emisiunile preferate în format HD. Laptopul se descurcă foarte la sarcini cu diferite niveluri dificultate, precum editare foto, multitasking, gaming, filme HD, browsing și editare video simplă. Îl comanzi de aici, cu o reducere de 14%.

Citeste stirea completa