0 comments

Studiu Femeile ţin mai mult decât bărbaţii la imaginile de pe mobil – RomaniaTV.net

by on 31 august 2020
 

Publicat: Sâmbătă, 12 Martie 2016 12:38 //
Actualizat: Sâmbătă, 12 Martie 2016 12:38

// Sursa: romaniatv.net


Peste jumătate (53%) dintre femei prețuiesc fotografiile și filmulețele pe care le păstrează în telefoane mai mult decât orice altceva de pe dispozitivul respectiv, incluzând aparatul însuși (56%) – comparativ cu 39% dintre bărbați.

Cu toate acestea, chiar dacă peste un sfert dintre femei își fac griji în legătură cu siguranța în mediul online a acestor imagini, multe dintre respondente tot nu își iau măcar câteva măsuri de precauție elementare.

Studiul a arătat și că, dacă femeile au tendința să facă publice fotografii cu ele (48%) și cu persoane cunoscute lor (40%), într-o proporție mai mare decât bărbații, care înregistrează procente de 43%, respectiv 33%, tot ele (29%) au ca principal motiv de îngrijorare siguranța fotografiilor și a filmulețelor, în cazul în care un infractor cibernetic ar obține acces la dispozitivul lor.

O femeie din trei se teme că aceste imagini sau informații ar putea fi publicate într-un context nepotrivit sau fără consimțământul lor, făcându-le să se simtă jenate sau rănite (30%) sau chiar afectându-le relațiile cu cei din jur (31%).

Citeşte mai mult pe eva.ro

Citeste stirea completa