0 comments

Sufrageriile din care seriale le poti recrea cu IKEA, prin mobilier – Dojotech.ro

by on 2 iunie 2019
 

Sufrageriile din care seriale le poti recrea cu IKEA, prin mobilier

IKEA a recreat unele dintre cele mai recunoscute sufragerii din istoria serialelor, prin mobilierul pe care compania l-a creat. Iar acum clientii pot cumpara mobila care e similara cu cea din seriale.

Asa cum e caracteristic pentru IKEA, piesele de mobilier au preturi rezonabile, iar clientii pot alege dintre numeroase stiluri si dimensiuni pentru a imita acele sufragerii emblematice.

Exista unele seriale in care anumite aspecte, cum ar fi mobilierul, au devenit emblematice. Ca producator de mobilier, IKEA pare sa fie constient de acest lucru si a creat intre timp mobila care recreeaza sufrageriile din unele seriale cunoscute.

Printre aceste seriale se numara The Simpsons, Stranger Things si Friends. Cei care doresc, pot cumpara aceste piese de mobilier de pe site-ul IKEA.

E adevarat, s-ar putea sa nu fie replici care seamana 100% cu ceea ce se pot vedea in seriale, dar trebui sa recunoastem ca sunt destul de similare.

Conform producatorului de mobila IKEA, “Am adus la viata sufrageriile emblematice ale celor mai indragite familii din toate timpurile, prin intermediul a numeroase combinatii de mobilier in multe stiluri si dimensiuni si la preturi accesibile. Am grupat pentru voi toate produsele pentru fiecare sufragerie, asa ca este usor sa recreati in locuinta voastra ceea ce vedeti aici. Aruncati o privire si creati-va propria sufragerie emblematica cu IKEA”.

Desigur, ar trebui sa potriviti zidurile si podelele daca doriti sa recreati aproape perfect sufrageriile din acele seriale. Dar daca aveti nevoie de inspiratie, sau poate va gandeati unde s-ar potrivi anumite piese de mobilier, probabil ca producatorul de mobila IKEA va va oferi cateva idei. Intre timp, compania a anuntat ca le va permite clientilor sai sa cumpere direct de pe dispozitivele lor mobile.

clienti, companie, emblematice, Friends, Ikea, mobila, mobilier, piese de mobilier, producator, recrea, seriale, site, Stranger Things, sufragerii, The Simpsons

Citeste stirea completa