0 comments

Surpriza pregătită de Samsung: ce ar putea lipsi de pe Galaxy Note 10 – Adevărul

by on 31 mai 2019
 

Surse ale site-ului Android Police au oferit informaţii conform cărora sud-coreenii ar urma să renunţe la butoane şi la jack-ul de căşti de 3.5mm pentru noul Samsung Galaxy Note 10.

Dacă lipsa jack-ului nu ar constitui o surpriză majoră, eliminarea butoanelor telefonului (butonul de power, cele de volum, şi cel pentru asistentul digital Bixby) ar reprezenta o mişcare îndrăzneaţă din partea producătorului.

Practic, butoanele vor fi înlocuite cu zone sensibile la atingere, care probabil vor fi indicate de mici ridicături prezente pe şasiul telefonului, sau de o textură diferită. Sunt şi zvonuri care spun că o astfel de versiune a lui Note 10 a fost deja testată, însă nu ar fi trecut testele producătorului sud-coreean.

Jack-ul de căşti de 3.5mm a rămas una dintre caracteristicile care diferenţiază Samsung de alţi producători, care au renunţat deja la acesta. Stăruinţa sud-coreenilor de a menţine această parte a telefonului a fost lăudată de fanii lor, iar decizia de a se alătura trend-ului de eliminare a jack-ului s-ar putea să nu fie foarte apreciată de aceştia, în ciuda faptului că ar putea primi o baterie mai mare, datorită spaţiului eliberat de jack.

Gama Note a celor de la Samsung a fost întotdeauna una dintre cele mai puternice a producătorului sud-coreean, iar decizia de a experimenta chiar pe aceasta ar fi o mişcare surprinzătoare din partea acestuia, însă care ar putea da roade, ţinând cont de faptul că mulţi dintre cumpărătorii acestei game tind să fie early adopters.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa