0 comments

Surse: Dan Barna refuză interimatul de la Ministerul Sănătății

by on 14 aprilie 2021
 

USR-PLUS refuza pt ca, fie nu are pe cine propune competent, fie nu mai vrea un minister foarte dificil pe timp de pandemie.

Liberalii sa preia MS dar sa numeasca un specialist care nu e membru de partid, sa mentina in acest fel o “neutralitate politica” a MS pe timp de pandemie.

Daca USR-PLUS decide sa ramana in coalitie (ar avea de pierdut pe toate fronturile daca abandoneaza) atunci sa i se lase timp pt a gasi un ministru al sanatatii mai potrivit decat dl Voiculescu.

Pentru dumnealui e un fel de “drama personala” de tip telenovela sud-americana, a pierdut la Primaria generala a Bucurestiului, acum e dat afara si de pe postul de ministru, cu “performanta” de a fi foarte nepopular in randul electoratului.

Dl Voiculescu are mare orgoliu, foarte mari pretentii, vrea doar posturi importante si cat mai vizibile mediatic, e un comportament narcisist care nu are acoperire cand vine vorba de competente.

Nu a dovedit nici spirit organizatoric in interiorul MS, nici capacitati de administrare “tactica” a problemelor, nici capacitate de analiza, nici de comunicare (sa arati/vorbesti ca un cioclu pe timp de pandemie e chiar absurd) si nici macar nu-si verifica informatiile primite de la subordonati.

Faptul ca USR-PLUS l-a sustinut in gura mare se va rasfrange negativ asupra stangistilor din aceste grupari politice “progresiste” (cu nuanta ca la PLUS sunt “liberali de stanga”, mai degraba tehnocrati decat ideologi ai “corectitudinii politice”).