0 comments

Surse: Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății

by on 14 aprilie 2021
 

Vlad Voiculescu va fi demis de la Ministerul Sănătății, au declarat surse politice pentru HotNews.ro. Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit în această dimineață cu vicepremierul Dan Barna, fiind extrem de nemulțumit de scandalurile în lanț din jurul Ministerului Sănătății.

UPDATE: „Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, se arată într-o postare pe Facebook a Guvernului.

Picătura care a umput paharul este ordinul semnat de secretarul de stat Andreea Moldobvan privind noile criterii de carantinare. De altfel, aceasta a fost chemată si ea la întâlnirea de la Guvern.

Potrivit surselor citate, Dan Barna ar fi propus tragerea pe linie moartă a Andreei Moldovan, fiind dispus însă și cu sacrificarea acesteia.

Întâlnirea de la Guvern este în desfășurare.

Stire în curs de actualizare