0 comments

Tăriceanu, după ce Iohannis a semnat decretul de pensionare al lui Lazăr: Final cu happy-end pentru două personaje patetice

by on 20 aprilie 2019
 

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a scris, sâmbătă, pe Facebook, că semnarea decretului de pensionare al procurorului general Augustin Lazăr de către președintele Klaus Iohannis este un ”final cu happy-end pentru două personaje patetice”, ”procurorul prigonitor de disidenți” urmând să plece decorat de societatea ”civilă” și cu o pensie uriașă. De asemenea, Tăriceanu l-a numit pe Iohannis ”un complice al regimului”.

”Final cu happy-end, am putea spune, pentru două personaje patetice. Procurorul prigonitor de disidenți pleacă acasă decorat de societatea ”civilă” și cu o pensie uriașă, care îi va asigura o bătrânețe relaxată. O relaxare pe care nu a avut-o și nu o are niciun fost deținut politic al statului comunist. Nu e suficient că au fost hăituiți și umiliți pe vremuri, au ajuns să fie umiliți și azi. De data asta de presa aflată pe ștatele de plată ale statului-paralel, de vocile intelectualilor năimiți prin pădurea Băneasa, de decorațiile de mâna a patra aruncate de președinte la presiunile altora… Președintele pleacă și el, în week-end, pentru Paști, ca să se bucure de tihnă, alături de cei dragi, mulțumit că a ”rezolvat-o” cu bine”, a scris Tăriceanu.

Liderul ALDE a mai spus că președintele a rezolvat problema tardiv, superficial și” satisfăcător doar pentru cei din tabăra” lui.

”Ați rezolvat-o, dle președinte, dar așa cum le rezolvați dvs pe toate: tardiv, superficial și satisfăcător doar pentru cei din tabăra dvs. Prea târziu, dle președinte, niciun decret de decorare ori de pensionare nu va șterge imaginea cu care veți rămâne în ochii noștri: aceea de complice al regimului îndreptat împotriva cetățeanului. De ieri ori de azi!…”, a mai scris Tăriceanu.