0 comments

Telefoane Huawei ieftine: până și modelele de top au ajuns chilipir – Playtech.ro

by on 29 august 2019
 

Huawei a ținut pasul cu Apple sau Samsung și-a lansat telefoane de peste 1.000 de euro. Dacă ai așteptat până acum să cumperi, e bine. Prețurile au scăzut foarte mult și-ți permiți un telefon de vârf fără probleme.

Așa cum e cazul când cumperi un telefon nou, cauți cel mai bun preț. Astfel, n-ar trebui să ignori categoria de resigilate de la eMAG, acolo unde am găsit câteva modele Huawei numai bune. Sunt telefoane lansate în 2017, 2018 și chiar 2019. Prețurile au scăzut și-ți poți lua, în sfârșit, un model bun, dar fără să coste o avere.

Telefoane Huawei ieftine de cumpărat acum

Prima recomandare este Huawei Mate 10 Pro. A fost introdus în 2017, are un hardware încă bun – cu 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM – și a primit actualizare la ultimul Android. Vestea și mai bună e însă prețul. Îl prinzi acum mai ieftin ca niciodată.

Nu putea lipsi un Huawei P20, lansat în primăvara lui 2018. A fost telefonul mai ieftin decât modelul Pro, dar cu un hardware decât de neglijat. Are 128 GB spațiu de stocare, 4 GB memorie RAM și un ecran de 5,8 inci Full HD+. Totodată, reducerea e considerabilă și ar trebui să verifici.

Dacă vrei ceva care chiar să impresioneze lumea, există o singură alegere: Mate 20 X 5G. Acest model de la eMAG are un preț mic, dar un hardware excelent: 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și un ecran de 7,2 inci Full HD+ pe care să vezi toate serialele preferate. Ai reducere mare pentru el aici.

De anul acesta e la preț redus și Huawei P30 Pro. E telefonul cu cel mai bun zoom optic, are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Unde mai pui că ecranul e mare, curbat și arată foarte bine. Iar prețul a ajuns destul de bun acum.

În fine, la fel ca cel de mai sus e P20 Pro. A fost introdus de Huawei în primăvara lui 2018, are încă o cameră foarte bună, are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Iar acum e mai ieftin ca niciodată.

Citeste stirea completa