0 comments

Telefoane ieftine și bune: ce să cumperi cu banii rămași după concediu – start-up.ro

by on 5 august 2019
 
  • 5 August 2019
  • Technolust

Aproape a trecut sezonul festivalurilor și al concediilor la mare. Ți-au rămas niște bani și ești în căutarea unui telefon ieftin și bun? Îți facem noi câteva recomandări.

Din fericire pentru toată lumea, tehnologiile mobile au evoluat foarte rapid în ultimii ani și în 2019 nu mai este o sarcină dificilă să-ți găsești un telefon ieftin și bun de pe care să-ți treaba de zi cu zi.

Spre deosebire de smartphone-urile vârf-de-gamă, care oferă specificații aproape absurde și camere foto care rivaliează în unele aspecte cu aparatele foto, telefoanele mai ieftine sunt ceva mai rudimentare, dar vin cu performanțe mai mult decât decente pe toate fronturile.

Telefoane ieftine și bune – Samsung Galaxy A10

Samsung Galaxy A10 este cel mai accesibil smartphone din lista noastră. Se folosește un procesor Exynos, dar are numai 2GB de RAM, deci nu îl putem recomanda pentru cei care speră la gaming pe mobil. Cu toate astea, A10 este smartphone ieftin și bun pentru cei care vor un device de pe care să facă browsing, pe care să se uite la clipuri pe Youtube sau să folosească aplicații de productivitate. Are un display mare, de 6,2 inch, un spațiu de stocare de 32GB care poate fi extins printr-un card microSD. Telefonul poate fi cumpărat la reducere și vine cu un card microSD de 32GB cadou. Îl găsești aici.

Huawei Y7

Gama Y de la Huawei este cea entry-level și include telefoane ieftine și bune. Huawei Y7 are specificații similare cu A10 de la Samsung, dar vine cu o serie de plusuri importante. De exemplu, vine cu 3GB memorie RAM, care dau mai multă performanță în jocuri și în alte aplicații multimedia. Ecranul este un pic mai mare, de 6,26 inch, iar pe partea din spate se află și un senzor pentru amprente, pentru cei care țin la securitate. Spațiul de stocare este de 32GB și poate fi extins prin card microSD, iar camera foto principală este una duală, care permite realizarea fotografiilor de tip portret, cu fundal blurat. Huawei Y7 poate fi cumpărat de aici.

Smartphone-uri de buget – Motorola Moto G7 Power

Cel mai costisitor dispozitiv din lista noastră cu telefoane ieftine, dar performante, este Moto G7 Power. Este un telefon cu baterie imensă, pentru cei care speră la o autonomie de două zile. Moto G7 Power vine cu un display de 6,2 inch, cu 4GB memorie RAM pentru o experiență bună în jocuri și aplicații de productivitate, dar și cu un spațiu de stocare de 64GB. Bateria este de 5.000 de miliamperi și dispune și de încărcare rapidă, deci Moto G7 Power este un smartphone pe care te poți baza. Îl poți cumpăra de aici.

Citeste stirea completa