0 comments

Telefoane și televizoare la prețuri excepționale: ce oferte „caniculare” bagă eMAG – Playtech.ro

by on 16 august 2019
 

În ultima zi la eMAG cu reduceri care ajung și la 45%, am căutat televizoare și telefoane pe care să le cumperi. De la Samsung sunt cele mai bune modele, dar nici alți producători nu dezamăgesc. Cele mai bune oferte le găsești mai jos, ca să nu zici că n-ai știut ce să iei.

Până la Black Friday, din noiembrie, eMAG o să mai aibă niște campanii cu reduceri. Cea mai bună pare să fie însă Summer Crazy Days, unde eMAG promite reduceri de până la 45%. Sunt o mulțime de produse, de la electronice la electrocasnice și fashion, dar mai mult m-au interesat telefoanele și televizoarele. Până la urmă, așa te bucuri cel mai bine de entertainment.

Oferte excelente la eMAG la telefoane și televizoare

Prima recomandare este un smart TV de la Samsung. Are rezoluție 4K, are 100 cm în diagonală și are o reducere de 30%. E la cel mai bun preț de anul acesta și poți avea acces pe acest televizor la o mulțime de aplicații de divertisment. Poți profita de prețul mic aici.

Ca telefon, nu poate fi trecut cu vederea modelul Galaxy Note 9. Da, a fost lansat în 2018, dar e la fel de performant ca în prima zi. E un telefon cu 128 GB spațiu de stocare și 6 GB de memorie RAM, iar ecranul este impresionant. Unde mai pui că și pe camere foto stă foarte bine. Are un hardware excelent, care te mai ține încă doi ani. Îl găsești cu preț prea bun aici.

Dacă îți place să trăiești un pic pe nostalgie, poți încerca un televizor Diamant. E doar 500 de lei și, ei bine, nu poți avea prea multe pretenții la banii ăștia. Dar televizorul are 81 cm în diagonală, rezoluție HD și o greutate de doar 4,5 kilograme. E disponibil cu preț redus aici.

Samsung Galaxy S10e e un telefon de la eMAG pe care nu-l poți ignora și e perfect când nu vrei un dispozitiv prea mare. Ca specificații, are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, dar și două camere foto pentru toate pozele pe care ai fi vrut să le surprinzi în vacanță. Telefonul e la un preț excepțional aici.

În fine, mai e un televizor pe listă, un Philips. E un model din gama pentru 2019, are o diagonală de 108 cm, rezoluție 4K și e smart. Difuzorul este puternic, beneficiază de standardele Dolby Vision și HDR10+, iar prețul e cu o reducere masivă. Practic, nu-l poți ignora la cât de ieftin e.

Citeste stirea completa