0 comments

Telefoanele ASUS ZenFone 7 şi ZenFone 7 Pro sunt acum disponibile în România; Iată prețurile și diferențele dintre ele – Mobilissimo.ro

by on 17 septembrie 2020
 

După ce ASUS ROG Phone 3 a început să fie disponibil în România cu câteva zile în urmă, iată că şi ASUS ZenFone 7 şi ZenFone 7 Pro ajung pe plan local. E vorba despre flagship-ul ZenFone pe anul curent şi o variantă a să mai accesibilă. Ambele au procesoare puternice la interior (Snapdragon 865+ şi 865), dar şi camere rotative şi ecrane cu refresh rate de 90 Hz. Avem detalii mai jos.

ASUS ZenFone 7

Telefoanele sunt acum disponibile prin intermediul magazinelor de specialitate din România şi vin cu ecrane NanoEdge AMOLED de 6.67 inch, care scăpate de povara camerei selfie decupate în ecran, oferă o experienţă de vizualizare mai imersiva. Ambele modele au conectivitate 5G, 8 GB RAM LPDDR5, dar şi 128 GB stocare UFS 3.1. Dispun şi de baterie de 5000 mAh, care oferă până la 2 zile de autonomie şi aduce şi încărcare rapidă.

ASUS ZenFone 7

Practic diferenţa între cele două telefoane se face la procesor: Snapdragon 865 pe Zenfone 7 şi 865+ pe ZenFone 7 Pro, dar şi la cameră. ASUS ZenFone 7 Pro, flagship-ul testat de noi aici, propune o cameră tripla rotativă, cu senzor principal de 64 MP cu stabilizare optică, alături de o cameră de 8 MP telephoto cu zoom optic 3x şi OIS, dar şi o cameră ultrawide de 12 MP. ZenFone 7 are aceleaşi rezoluţii la cele 3 camere, doar ca fără stabilizare optică.

Ambele modele pot filma 8K şi 4K la 120 FPS. Mecanismul camerei rotative e evoluat faţă de ZenFone 6, având un motoraş stepper, mecanisme din Liquidmetal şi unghiuri mai variate de rabatare.

Preț și disponibilitate

Noile telefoane ZenFone 7 și ZenFone 7 Pro sunt disponibile în magazinele specializate din România. Prețurile de lansare sunt de aproximativ 3.499 lei  pentru modelul vanilla, respectiv 3899 lei pentru cel Pro (taxe incluse). Mai jos aveți lista de articole cu prețuri actualizate:

  • Preț și disponibilitate ASUS ZenFone 7
  • Preț și disponibilitate ASUS ZenFone 7 Pro

Citeste stirea completa