0 comments

TELEFOANELE HUAWEI, VESTILE PROASTE PENTRU TOTI CLIENTII – iDevice.ro

by on 16 august 2019
 

Telefoanele Huawei, Vestile PROASTE pentru TOTI Clientii

Telefoanele Huawei au parte de vesti foarte proaste pentru toti clientii, iar asta in conditiile in care lumea asteapta de foarte multa vreme cateva vesti bune in legatura cu modul in care isi vor folosi produsele. Mai exact, in ultimele zile am primit tot mai multe indicii cu privire la faptul ca telefoanele Huawei nu vor avea parte de tot ceea ce au promis chinezii pana acum, cel putin nu in masura in care ei au dorit ca oamenii sa stie.

Telefoanele Huawei nu vor avea prea curand parte de actualizarile majore pentru Android Q pe care chinezii dau de inteles ca le vor oferi, ei prezentand deja EMUi 10 pentru noul sistem de operare, dar ea nu va veni curand. In momentul de fata pentru telefoanele Huawei este pregatit Harmony OS, iar asta deoarece Donald Trump nu vrea sa ridice macar partial sanctiunile pe care le-a impus, iar clientii sunt cei care au cel mai mult de pierdut.

Telefoanele Huawei, Vestile PROASTE pentru TOTI Clientii

Situatia este atat de rea incat pentru telefoanele Huawei este pregatit inclusiv un serviciu alternativ pentru Google Maps, chinezii parand sa fie siguri ca nu vor mai putea oferi aplicatia celor de la Google in produse. Desigur ca Harmony OS, sistemul de operare inlocuitor al Android, va ajunge initial in noile modele de telefoanele Huawei care vor fi lansate in aceasta toamna, iar asta deoarece Google nu poate licentia sistemul sau de operare inca.

Daca nu se va intampla vreo minune pentru telefoanele Huawei, atunci toti cei care au acum telefoanele cumparate, vor beneficia doar de actualizari minore pentru Android, adica doar patch-uri de securitate si ce dezvolta chinezii. Alte noutati de la Google nu vor veni, nici pentru telefoanele Huawei licentiate deja, iar asta deoarece sanctiunile actuale interzic oferirea lor, iar chinezii nu au cum sa modifice acest lucru fara Donald Trump.

Telefoanele Huawei se indreapta spre un sistem de operare pe care nu-l doreste nimeni, si spre servicii de care oamenii nu au nevoie, asa ca ramane de vazut ce se va intampla cu ele.

Citeste stirea completa