0 comments

Telefoanele Samsung EXPLODEAZĂ din nou. Vezi aici modelul PROBLEMATIC – DCNews

by on 1 iunie 2020
 

Samsung nu este o companie faimoasă doar pentru telefoanele sale performate.

Samsung nu este o companie faimoasă doar pentru telefoanele sale performate, conform Daily Mail. Sud-coreeni au avut probleme cu modelul Galaxy Note 7 în 2016, după ce utilizatorii au raportat că dispozitivul putea exploda.

Un californian a spus că telefonul său Samsung Galaxy A20e a început să scoată scântei „ca artificiile” și apoi a luat foc.

Cum s-a întâmplat totul

Kenji Yanase, deținătorul dispozitivului care a luat foc, a distribuit un videoclip cu Samsung-ul său. Imaginile surprinse seamănă cu problemele din 2016, când vârful de gamă Note 7 a fost rechemat de sud-coreeni din cauza pericolului de a exploda.

„Ecranul a murit, așa că i-am deschis spatele și am început să mă uit în telefon”, a spus americanul. „Bateria a început să scoată scântei, ca artificii sau știu eu ce, cu flăcări”.

Răspunsul Samsung

„Samsung garantează calitatea și siguranța telefoanelor din seria Galaxy A, în Statele Unite. L-am contactat pe dl. Yanase pentru a prelua dispozitivul și pentru a înțelege ce s-a întâmplat”, a comunicat compania sud-coreeană, după incident.

În România, Samsung Galaxy A20e se comercializează pentru aproximativ 650 de lei, fiind un telefon cu un preț extrem de accesibil pentru un produs Samsung.

Citeste stirea completa