0 comments

TELEFONE SAMSUNG: O SCHIMBARE DEZVĂLUITĂ – ProRally.ro

by on 14 septembrie 2020
 

Telefoane Samsung Acestea sunt cele mai bine vândute din lume, sau cel puțin au fost până în trimestrul II 2020, dar probabil au revenit în top în trimestrul III, iar compania coreeană le pregătește o schimbare uriașă în curând. Mai exact, pentru telefoanele Samsung, este în lucru o reproiectare a strategiei de vânzare, astfel încât compania coreeană va pune mai mult accent pe unele modele noi, lăsând până acum modelele premium.

Telefoane Samsung Seriile S, Note și Fold sunt considerate premium în acest moment, dar compania coreeană ar dori să se concentreze asupra modelelor pliabile, lăsând în urmă primele două serii. Asta ne spune o bine-cunoscută scurgere de informații despre produsele Samsung nemaiauzite, dezvăluind marea schimbare de strategie la care lucrează compania coreeană pentru telefoanele Samsung ale viitorului și ar fi o surpriză uriașă.

Telefoane Samsung: schimbare fără precedent dezvăluită

Telefoane Samsung lansat cu un accent puternic pe modelele pliabile în loc de S și Note ar fi ceva care ar deruta mulți oameni, în special cei care nu vor să cumpere modele pliabile. Acestea sunt mai scumpe, chiar au o caracteristică specială, dar spre deosebire de cele din seria S și Note, există diferențe de preț foarte mari, astfel încât telefoanele Samsung cu modificări anuale majore ar fi serios mai scumpe.

Veți descoperi că seria A a modelelor de ultimă generație a dispărut și Note20 arată ca seria A. Există semne că Samsung ar putea slăbi seria S / N și ar putea vedea seria Z drept adevăratul flagship.

– Universul de gheață (@UniverseIce) 12 septembrie 2020

Telefoane Samsung evidențiați această schimbare de strategie cu Samsung GALAXY Note 20, care spre deosebire de versiunea Ultra este mult, mult prea scumpă pentru ceea ce oferă, mulți văzându-l mai mult ca un telefon „demn” din seria A. au fost criticate foarte serios pentru decizia de a-l lansa cu noutățile pe care le aduce, dar ar putea fi primul pas către o schimbare fundamentală pentru telefoanele Samsung care vor fi lansate în anii următori pentru utilizatorii din întreaga lume.

Telefoane Samsung Gândirea în acest fel ar oferi clienților o perspectivă complet diferită și, bineînțeles, ar costa mult mai mult, dar mult depinde de ceea ce compania coreeană dorește în cele din urmă să facă.

Citeste stirea completa