0 comments

Telefonul cu cea mai rapidă încărcare de pe Terra vine pe 10 octombrie: Oppo Reno Ace are alimentare la 65W – Mobilissimo.ro

by on 17 septembrie 2019
 

Oppo nu se lasă şi în ciuda faptului că tot lansează modele Realme, nu neglijează nici seria Reno. De abia a lansat 3 telefoane Reno 2 în august şi acum e gata să ne propună un Reno Ace, telefonul cu cea mai rapidă încărcare de pe Terra, aparent. Avem detalii despre lansare mai jos.

Vicepreşedintele Oppo, Brian Shen începuse teaserele pentru Reno Ace încă de la evenimentul destinat debutului lui Reno2. Acum a confirmat pe reţeaua de socializare Weibo că terminalul va sosi pe 10 octombrie. Selling point-ul său va fi încărcarea rapidă la 65W, cu 30% mai rapidă decât actuala deţinătoare de recorduri de la Oppo, SuperVOOC (50W).

Terminalul va mai aduce şi o baterie de 4000 mAh şi un ecran cu rată de împrospătare de 90 Hz. În plus vom găsi la bord şi un procesor Snapdragon 855+, conform surselor şi 8 sau 12 GB RAM. Teaserele oferite de Oppo până acum au menţionat că încărcarea bateriei de 4000 mAh s-ar face de la zero la full în doar 25 de minute. În plus, cu doar 5 minute de alimentare ai deja 30% baterie.

După 10 minute eşti la 50%. Sunt tare curios să văd cum arată un încărcător de 65W pentru smartphone şi în ce măsură Oppo e dispusă să licenţieze şi altora tehnologia sa. Aş paria pe OnePlus, care are legături strânse cu Oppo. Între timp alţii lucrează la încărcare wireless rapidă, Xiaomi oferind alimentare la 30W wireless pe Mi 9 Pro 5G.

Citeste stirea completa