0 comments

Telefonul cu două ecrane de la LG va fi vedeta la IFA 2019, conform unui nou teaser (Video) – Mobilissimo.ro

by on 7 august 2019
 

LG a început deja teaserele pentru IFA 2019, furând startul în faţa multor companii. Evenimentul are loc la Berlin la începutul lunii septembrie şi acolo ar trebui să vedem câteva telefoane, tablete şi dispozitive interesante. LG şi-a propus să aducă în Germania un telefon cu două ecrane, judecând după acest teaser video.

LG a postat un teaser video 8 bit, care ne prezintă un soi de Pac-Man, jucat pe un ecran şi continuat pe al doilea. Toate acestea cu mesajul „Save The Date” şi promisiunea că vom vedea ceva special prezentat pe 6 septembrie. Primul lucru la care ne gândim ar fi un telefon pliabil, dar alternativă este chiar acel accesoriu de gaming prezentat la MWC 2019 în tandem cu LG V50 ThinQ. Era vorba despre o husă cu ecran OLED de 6.2 inch, independent de cel al telefonului. 

Acel ataşament aducea încă un ecran în ecuaţie. Posibil să vedem un LG V60 ThinQ cu un accesoriu similar. LG pare să prefere să nu se alinieze la trendul actual al pliabilelor şi să joace pe cartea ecranelor secundare. Măcar încearcă ceva diferit, după cum am văzut la LG G8 ThinQ, cu scanarea venelor pentru autentificare sau detectarea gesturilor de control în aer.

Având în vedere că septembrie e luna în care revin pliabilele Huawei Mate X şi Galaxy Fold, va fi greu să concurezi cu ele cu un ecran secundar şi atât… Totuşi pariul pe gaming nu e chiar greşit, având în vedere lansările recent de ROG Phone 2, Nubia Red Magic 3 şi Black Shark 2 Pro.

Citeste stirea completa