0 comments

Telefonul de buget OnePlus Clover ar avea o baterie de 6.000 mAh şi va costa în jur de 800 de lei – Mobilissimo.ro

by on 29 august 2020
 

Auzisem de ceva vreme ca OnePlus Nord e doar începutul şi vom primi şi o variantă Lite a telefonului midrange în viitorul apropiat. Numele “Clover” este vehiculat pentru acest terminal, care azi primeşte şi câteva specificaţii noi şi detalii despre preţ.

OnePlus Clover va fi un telefon entry level, primul de la OnePlus şi va aduce un procesor Qualcomm Snapdragon 460, dar şi o baterie de 6.000 mAh. Va fi deci un battery phone pe măsură modelelor Samsung Galaxy M, doar că va fi disponibil în SUA pentru început. Aflăm şi că handset-ul aduce 4 GB RAM, 64 GB stocare, cu puţin noroc şi slot microSD, deşi nu aş paria pe asta. Aflăm şi că noul venit are 3 camere în spate, inclusiv una principală de 13 MP. I se alătura alte două de câte 2 MP, probabil Macro şi Bokeh.

Debutul ar urma să aibă loc până la final de an 2020 şi pe lângă SUA va mai sosi şi în Europa şi Asia, tot la preţuri apropiate de 200 de dolari. OnePlus pare tot mai deschisă să intre în segmente noi, după ani buni de stat în zona flagship-urilor smartphone. În ultimul an au intrat şi pe piaţa TV, curând şi a ceasurilor, judecând după o scăpare de OnePlus Watch. Mai aflăm şi că Oneplus Clover va avea un ecran de 6.52 inch HD+, IPS LCD, cititor de amprente în spate şi conectivitate WiFi ac.

Bateria de 6000 mAh se va încărca la 18W şi mai primim şi jack audio. Va rula Android 10 cu OxygenOS 10 aplicat peste. Aşteptaţi-vă că telefonul să fie un hit.

Citeste stirea completa