0 comments

Telefonul pliabil al celor de la Samsung, amânat pe termen nedefinit. Precomenzile vor fi anulate – Adevărul

by on 7 mai 2019
 

Lansarea iniţială a telefonului pliabil al sud-coreenilor trebuia să fie pe 26 aprilie, însă aceasta a fost amânată de Samsung la câteva zile după ce ecranele unităţilor trimise în test unor publicaţii s-au defectat.

Cei care au precomandat telefonul au fost anunţaţi de amânare printr-un email. ”Vă vom oferi un update cu mai multe informaţii legate de livrare în două săptămâni” scriau cei de la Samsung, la vremea respectivă.

Cele două săptămâni au trecut, iar Samsung a oferit în sfârşit un update cu privire la stadiul în care se află telefonul său pliabil. Însă veştile nu sunt pozitive.

Un email primit de unul din redactorii site-ului CNET, care a făcut precomandă pentru Galaxy Fold, arată că Samsung ”face progrese” cu privire la rezolvarea problemelor telefonului, însă compania sud-coreeană nu poate oferi încă o dată de lansare pentru dispozitiv. ”Vă vom oferi mai multe detalii cu privire la livrare în săptămânile următoare” menţionează sud-coreenii în email.

Cei care au făcut precomandă nu vor fi taxaţi decât în momentul în care vor intra în posesia telefonului, dar vor trebui să confirme că încă îşi mai doresc să îl cumpere, până la data de 31 mai. În caz contrar, Samsung va anula automat precomanda.

Telefoanele pliabile continuă astfel să dea bătăi de cap producătorilor. Un zvon recent spune că şi Huawei a amânat lansarea lui Mate X, proiectată iniţial pentru luna iunie. Noua dată ar trebui să fie în septembrie, astfel că rămâne de văzut cine se va putea lăuda cu lansarea primului telefon pliabil. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa