0 comments

Telefonul pliabil Moto RAZR 2019 va sosi de sărbători, la preţul de 1500 de dolari; Vine inclusiv în Europa – Mobilissimo.ro

by on 20 august 2019
 

A trecut ceva vreme de la ultima scăpare a telefonului pliabil Moto RAZR 2019, dar iată-l că revine. De această dată are şi preţ şi dotări plauzibile. Sursă este site-ul olandez LetsGoDigital, care scrie că telefonul va sosi în Europa spre final de decembrie 2019, sau cel târziu început de ianuarie 2020.

Se pare totuşi că SUA va primi acest terminal prima, exclusiv prin verizon, chiar înainte de sărbători. Moto RAZR 2019 ar trebui să readucă în actualitate designul telefoanelor cu clapetă, cu talie subţire, dar regândit acum, cu două ecrane pe cele două segmente şi e vorba de ecrane cu muchii foarte subţiri. Moto a dorit să creeze un telefon cu o balama aproape invizibilă aici, versus Galaxy Fold si Mate X cu balamalele lor proeminente.

Există două variante de diagonală vehiculate online, de 6.5 inch şi 6.2 inch. Vom avea şi un ecran secundar mic în zona exterioară pentru notificări. Motorola ar fi ales să poziţioneze acest nou venit ca un terminal midrange, ceea ce indică şi preţul de 1500 de dolari, care chiar dacă e mare, nu ajunge la cota de 2000 sau 2500 de dolari practicată pentru Galaxy Fold şi Mate X.

Vom avea şi o baterie mai mică la bord, totul de dragul unui corp cât mai subţire şi compact. Am observat în ultima vreme o orientare a celor de la Motorola spre zona midrange, mai degrabă decât spre cea high end, fără vreun flagship real în 2019. Noul Moto RAZR va miza atât pe nostalgie, cât şi pe un mod diferit de pliere şi asta i-ar putea aduce succesul.

Mă aştept la o baterie de 3000 mAh, poate sub, procesor Snapdragon 7xx, 4 sau 6 GB RAM şi poate o cameră duală sau triplă.

Citeste stirea completa