0 comments

Televizoare și telefoane Samsung ieftine: reduceri masive la eMAG. Ce poți cumpăra? – Playtech.ro

by on 27 august 2019
 

Dacă apreciezi telefoanele Samsung, asta e o săptămână bună pentru tine. eMAG are o campanie cu reduceri și prețurile s-au dus în cap. Am selectat câteva televizoare și telefoane, dar ofertele nu se opresc doar la atât.

În prezent, Samsung și eMAG au în plină desfășurare o campanie cu reduceri timp de-o săptămână. Promisiunea e că reducerile sunt de până la 30% la televizoare, electronice, telefoane, electrocasnice și nu numai. Vrei aer condiționat? Ai reducere. Vrei o mașină de spălat? E la reducere. Telefon nou? Da, îl prinzi la preț mic. Sub numele Blue Week, ai toate acestea. Mai jos am făcut o listă cu televizoare și telefoane.

Televizoare și telefoane Samsung mai ieftine la eMAG

E timpul să treci la smart TV, dacă n-ai făcut-o deja. Samsung are cu preț redus, la eMAG, un model cu diagonală de 108 cm și rezoluție 4K. Ai, de asemenea, tot felul de aplicații pe el, poți accesa Netflix, HBO și chiar să navighezi pe internet. Îl prinzi cu reducere mare aici.

Ca telefon, nu poate fi ignorat Samsung Galaxy Note 9. A fost cel mai bun din 2018 și încă se ține bine. Acest model are 512 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și e disponibil în mai multe nuanțe de culoare. Îl găsești aici cu cel mai bun preț din ultima vreme.

Pentru cei care vor un televizor mai mare, există un model cu diagonală de 125 cm. Are tot rezoluție 4K și e smart TV. Odată ce l-ai instalat, nici n-ai nevoie de cablu. Îl conectezi la internet și ai acces la tot felul de soluții de divertisment. Iar prețul e mai bun ca niciodată.

Când vine vorba de telefoane, nu poate fi trecut cu vederea Galaxy S10. Samsung l-a lansat în primăvară și prețul e acum la un nivel deosebit. Telefonul are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și un ecran de 6,1 inci impresionant. Îl găsești aici cu preț excelent.

Dacă vrei un televizor de cea mai bună calitate, ar trebui să te orientezi către unul din seria QLED. Samsung are la eMAG un model cu diagonală de 123 cm, rezoluție 4K și e nou-nouț, din gama pe 2019. Îl prinzi la reducere aici.

Nu în ultimul rând, mai este Galaxy A80. Telefonul are un mecanism senzațional pentru camera foto. Practic, n-are cameră de selfie, ci cea de pe spate se rotește pentru față. eMAG îl listează deja cu reducere. Ca hardware, mai are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și un ecran imens. Îl poți cumpăra cu preț redus de aici.

Citeste stirea completa