0 comments

Televizorul OnePlus TV va veni cu un ecran QLED Samsung de 55 inch – GadgetZone.ro

by on 23 august 2019
 

OnePlus a tot oferit detalii şi teasere pentru viitorul său televizor, cunoscut ca OnePlus TV, iar azi aflăm şi ce fel de panou va folosi acesta. E vorba despre un panou QLED de 55 inch furnizat de către Samsung.

Anunţul cu privire la această componentă a venit via Twitter, chiar de la un oficial al companiei. OnePlus TV va rula o variantă custom de Android TV şi va fi anunţat pe 26 septembrie. Debutul are loc în India, o piaţă unde OnePlus merge tot mai bine în ultima vreme. CEO-ul OnePlus, Pete Lau a declarat că vrea să ofere un produs premium, similar cu ce oferă Samsung şi Sony.

A subliniat şi că va avea un TV mai ieftin, dar în nici un caz cu jumătate de preţ. Un televizor QLED ieftin e un deziderat la ora actuală, deşi chiar şi modelele Samsung au început să scadă la cote mai OK. Am văzut şi modele QLED pe la 2900 de lei la un moment dat. Probabil OnePlus va face pasul spre 2500 de lei sau chiar 1999 lei. Ştim şi că vor mai fi şi variante de 43 inch, 55 inch, 65 şi 75 inch pentru televizor.

Vor fi şi modele OLED, cu rezoluţii 4K, tehnologie pe bază de AI şi posibilitatea de a controla soluţii smart home. OnePlus vrea şi să transforme experienta Android TV într-un mod unic, custom.

Citeste stirea completa