0 comments

Televizorul smart Philips 7304 The One a fost lansat oficial în România – Adevărul

by on 18 iulie 2019
 

Principalele specificaţii ale smart tv-ului sunt:

  • iluminarea Ambilight, tehnologie unică Philips. Tehnologie îmbunătăţită Ambilight pe 3 laturi
  • procesor Philips P5 cu rol de îmbunătăţire a calităţii imaginilor şi culorilr pentru a obţine un rezultat cât mai apropiat de realitate.
  • rezoluţie Smart 4K HDR care oferă utilizatorilor imagini clare cu un contrast excelent
  • tehnologiile Dolby Vision şi Dolby Atmos care oferă imagini cinematice şi sunet de cea mai bună calitate.
  • sistem de operare Android TV cu asistentul vocal Google, compatibil cu Amazon Echo şi Alexa.
  • design slim şi un stand rotativ în formă de T

Procesorul de imagine P5, la a treia generaţie, oferă performanţe îmbunătăţite şi utilizatorul se poate bucura de imagini cu noise reduction, claritate, contrast, imagini detaliate chiar şi în zonele întunecate ale ecranului.


FOTO Philips

Televizorul Philips este pregătit să profite la maximum de formatul video HDR10+. Contrast-ul, culorile şi luminozitate sunt ajustate automat de la un cadru la altul pentru a oferi utilizatorului cea mai bună experienţă de vizionare indiferent că este vorba de filme, seriale sau jocuri video.


FOTO Philips

Televizorul Philips cu Android TV va putea fi controlat cu ajutorul comenzilor vocale. Utilizatorul îi va putea spune televizorului să pornească un anumit joc, să urmărească serialul preferat pe Netflix sau chiar să controleze diverse dispozitive compatibile cu Google Assistant.

Televizorul va fi disponibil în 6 dimensiuni: 43, 50, 55, 58, 65 şi 70 inchi, la un preţ recomandat începând de la 2999 Lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa