0 comments

Teodorovici compară liderii ALDE cu omul leneș al lui Creangă: „Cât muieți-s posmagii la putere, stau acolo cu plăcere, cât muieți-s în opoziție, de grabă schimb macazul”

by on 26 august 2019
 

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a scris luni seară, pe Facebook, după ce Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că formațiunea sa se retrage de la guvernare, că liderii ALDE aduc povestea omului leneș a lui Creangă în politică, iar ”cât muieți-s posmagii la putere, stau acolo cu plăcere….cât muieți-s în opoziție, de grabă schimb macazul și repede sar pârleazul”.

”Da’ muieți-s posmagii?

Pare că unii s-au lăsat inspirați de povestea lui Creangă cu omul cel leneș și o aduc în politica din zilele noastre prin personajul ALDE. Că de, cât muieți-s posmagii la putere, stau acolo cu plăcere….cât muieți-s în opoziție, de grabă schimb macazul și repede sar pârleazul.

Iar acum, spre final de an electoral, ce să vezi? Mai toate partidele, cu mic cu mare, fug de putere și de guvernare ca dracul de tămâie și aleg bucuroase calea neprihănitei opoziții dătătoare de speranțe la voturi multe.

Alde Iohannis, alde Barna, alde Ponta și alții, bucuroși de oaspeți?

#insistpentruRomania”, a scris Teodorovici pe Facebook.