0 comments

TikTok şi-a tras smartphone: Smartisan Jianguo Pro 3 vine cu dotări de flagship, inclusiv procesor Snapdragon 855+ – Mobilissimo.ro

by on 2 noiembrie 2019
 

TikTok este probabil reţeaua de socializare cu cea mai explozivă creştere din istorie şi a devenit o adevărată ameninţare pentru Facebook în ultimul an. Asta deşi e practic un Vine regândit. Compania sa mamă, Bytedance, a intrat şi în alte segmente, lansând de curând un smartphone. Se numeşte Smartisan Jianguo Pro 3 şi îl detaliem mai jos.

Practic ByteDance/ TikTok îşi asociază brandul cu un smartphone al companiei Smartisan, ale cărei brevete şi echipa le-au cumpărat în acest an. Sincer mă aşteptam la un telefon de 200 de euro cu dotări midrange, dar culmea e că primim un flagship foarte bine dotat. Telefonul are procesor Snapdragon 855+, până la 12 GB RAM şi 256 GB stocare.

Smartisan Jianguo Pro 3

Şi pentru că e un produs de sub umbrelă TikTok, aplicaţia poate fi pornită cu un simplu swipe pe lockscreen. Sunt şi alte beneficii, precum posibilitatea de a aplica filtre şi efecte TikTok pentru orice video, de orice lungime. La bord mai avem şi un ecran Super AMOLED Full HD+ de 6.39 inch, plus Android 9.0 Pie şi o baterie de 4000 mAh cu încărcare la 18W.

Există şi cititor de amprente integrat în ecran, iar camera selfie este de 20 MP. În spate se afla camera quad, cu senzor principal de 48 MP, alături de o cameră ultra wide de 13 MP, camera Macro de 5 MP şi una telephoto de 8 MP cu zoom optic 2X. Telefonul se va comercializa pe negru, alb sau verde, de la 370 de euro (în varianta cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare).

Cea cu 12 GB RAM şi 256 GB stocare UFS 3.0 este 455 euro, ceea ce nu rău deloc. Şanse minime să părăsească China totuşi.

Citeste stirea completa