0 comments

Tim Cook, CEO Apple promite că vom fi uimiţi de viitoarele produse ale companiei – Mobilissimo.ro

by on 3 martie 2019
 

În vreme ce mai toate marile companii tech şi-au prezentat flagship-urile în ultimele 2 săptămâni, Apple rămâne în expectativă. Nu au lipsit zvonurile legate de produse viitoare, de la iPad Mini 5 la un iPhone XI cu camera triplă. Tim Cook a făcut puţin teasing în cadrul unei discuţii cu investitorii, unde a promis că „vom fi uimiţi” de viitoarele produse Apple.

Informaţiile vin de la Bloomberg, care scrie că Tim Cook a vorbit cu investitori ai companiei în cadrul unei întruniri care are loc anual în Cupertino, California. Cook ar fi declarat că „nu a fost niciodată mai optimist” legat de evoluaţi Apple şi de viitorul său. Asta deşi Apple nu a avut un an 2018 chiar reuşit, mai ales la vânzările de unităţi iPhone.

Cook a folosit termeni plastici precum „Apple plantează seminţe” sau „da cu zarul” legat de produse viitoare. Dacă e un lucru la care Apple a fost mereu bună, acela este hype-ul, fie el justificat sau nu. Producătorul de iDevice-uri vrea să compenseze scăderile din zona hardware cu noi venituri din zona de servicii. Planul său este ca până în 2020 să îşi dubleze veniturile din servicii, de la 25 de miliarde în 2016 la 50 de miliarde de dolari.

Apple mai vrea să scadă şi preţul lui MacBook Air cel de 1200 de dolari, dar are şi produse complet noi pregătite. Recent am auzit că Apple Watch Series 5 va primi noi funcţii legate de sănătate şi EKG pe tot globul, iar AirPods 2 vor avea şi ele funcţii de fitness şi sănătate. Cook ar fi confirmat că Apple lucrează la ochelari AR şi nu uităm nici de eforturile companiei în zona auto sau în cea de streaming de filme şi jocuri, cu un serviciu programat pentru lansare în această primăvară.

Ar trebui să vedem şi un iPad Mini 5 şi un iPad accesibil de 10 inch în curând, iar la vară e prezentat iOS 13 la WWDC 2019.

Citeste stirea completa