0 comments

Top 5 Aplicatii pentru Android care merita incercate

by on 17 septembrie 2018
 

Play Store este plin de milioane de aplicatii, iar pentru cei care nu stiu ce sa isi mai instaleze pe telefon, iata top 5 aplicatii pentru Android care merita atentia voastra.

Tor Browser pentru Android

Tor Project tocmai au scos o versiune pentru Android. Tor Browser este recunoscut pentru ca pastreaza datele personale si cele de navigare sub format anonim, in plus acesta deshide cai noi de acces pe anumite siteuri, care sunt in circuit inchis. Puteti incerca acum varianta Alpha a acestui browser. Brswerul este simplu de utilizat si nu necesita conectarea manuala la servere separate proxy, el facand aceste lucruri in mod automat.

 NASA Selfies

Aceasta aplicatie este exact ce ne sugereaza si numele. Pentru a celebra a-15a aniversare a telescopului Spitzer, NASA a lansat o aplicatie care va pune poza portret in interiorul uni costum spatial.  Aplicatia ne pune la dispozitie mai multe fundaluri peste care ne putem aplica portretul.

Niagara Launcher

Acesta este un launcher simplu de utilizat, care ne permite sa aranjam aplicatiile sub forma de lista ordonate in mod alfabetic, unde avem pozibilitatea de a pune pana la 8 aplicatii ca favorite. Acesta inca se afla in varianta de test, asadar este posibil sa apara probleme pe parcursul utilizarii.

Sweatcoin – fa bani in timp ce mergi

Daca faci zilnic miscare si porti telefonul in buzunar, acum ai posibilitatea sa faci si bani.  Aceasta aplicatie te plateste pentru fiecare pas facut, nu trebuie decat lasata sa mearga in  background, dar evident va consuma si bateria telefonului. La final ve-ti fi platiti intr-o moneda digitala. Cu acei bani puteti cumpara diverse gadgeturi din magazinul integrat.

 

Blog Compass

Aceasta aplicatie este dedicate celor care au un blog si vor sa il acceseze mult mai simplu pentru a scrie sau pentru administrare. Aplicatia este compatibila cu Google CMS, Blogger si evident WordPress. Desi nu este disponibila la nivel global momentan, puteti instala fara probleme fisierul APK.