0 comments

Top 5 jocuri pentru Android care merita atentia voastra

by on 17 septembrie 2018
 

Jocuri mobile evolueaza extrem de bine, iar producatorii incep sa aduca pe aceste platforme jocuri cu gamepla si grafica apropiata de cea a consolelor. Iata top 5 jocuri pentru Android care atentia voastra.

The Elder Scrolls: Blades

Bethesda a anuntat in cadrul E3 2018  primul joc din seria The Elder Scrolls, care va fi disponibil pe telefoanele mobile. The Elder Scrolls: Blades a primit de asemena o demosntratie in forta si in cadrul lansarii noilor telefoane de la Apple, unde am vazut o demonstratie in forta a noi grafici cu care vine acest joc dar si de puterea pe care o detine noul cip A12 de la Apple. Jocul va fi disponibil pe Android si pe iOS.

Warhammer Age of Sigmar: Realm War

Age of Sigmar este un joc aparut recent lansat de catre Games Workshop. Acesta este un reboot a popularului joc Total War.

Shadowgun Wargames

Acest joc este o revitalizarea a lui Legends. Jocul este realizat pentru a rula pe telefoane de generatie noua precum Razer Phone sau Asus ROG cu 60 FPS constant.  Acesta va fi disponibil in 2019 pe Android si iOS.

 

Frag

Jocul poate fi vazut ca o alternativa pentru Fortnitem dar sa speram ca vor fi blanzi cu microtranzactiile.

 

Command & Conquer: Rivals

In cadrul E3, EA Games a prezentat acest tower defense care are o multime de fani la baza si care starneste multe amintiri din copilarie.