0 comments

Tot ce trebuie să știi despre OnePlus 8 Pro (P) – Monitorul de Cluj

by on 27 martie 2020
 

Ce ne putem aștepta de la următorul telefon Pro OnePlus?

Specificații

Numerele și caracteristicile ar trebui să fie familiare pentru oricine urmărește tendințele anului 2020. OnePlus 8 Pro va fi livrat cu SnapDragon 865 de la Qualcomm, iar receptorul va beneficia de conectivitate 5G. O variantă 4G nu este așteptată, deoarece toată lumea va dori să aibă puterea unei comunicații mai rapide dacă și când rețeaua lor o acceptă. E de reținut că modemul Qualcomm X55 5G este un modem global cu suport pentru cele trei benzi de frecvențe 5G.

OnePlus are opțiunea de 8 GB sau 12 GB de memorie și spațiu de stocare de 128 GB sau 256 GB. De aici putem presupune că vor exista două opțiuni; 8 GB RAM și 128 GB stocare și 12 GB RAM și 256 GB stocare; dar nu am fi surprinși dacă OnePlus 8 Pro ar fi disponibil doar cu 12 GB RAM și variabile ca stocare.

Putere

În ceea ce privește bateria, OnePlus 8 Pro va mări dimensiunea bateriei până la 4500 mAh, de la 4085 pe 7T Pro. Bateria mai mare ar trebui să ajute la necesitățile de alimentare ale conectivității 5G. OnePlus va continua să utilizeze propria tehnologie de încărcare rapidă cu sistemul „Warp Charge” care plasează o mare parte din circuitele de încărcare rapidă în adaptor, în loc de ​​receptor.

Până acum, Warp Charge a rulat la 30W, ceea ce a permis o încărcare la 70% în 30 de minute. OnePlus 8 Pro va fi livrat cu un încărcător de 50W, probabil sub denumirea de „Warp Charge 50”.

În timp ce alți producători s-au îndreptat către modele cu încărcare wireless, OnePlus a preferat încărcarea cu fir mai rapidă decât încărcarea inductivă mai lentă.

Cameră

Așteptările sunt ca 3 camere principale să fie montate vertical pe spatele modelului OnePlus 8 Pro, o cameră principală de 64 de megapixeli, o cameră ultra-lată de 20 de megapixeli și o cameră foto de 12 megapixeli. Acestora ar trebui să li se alăture o a 4-a cameră, pentru o mai bună percepție a adâncimii și procesare 3D.

Pentru camerele sale anul trecut,OnePlus a introdus un nou mod macro, permițând realizarea de fotografii la apropiere de 1 centimetru de subiect, folosind un mix de software și optică fizică. Ne așteptăm la fotografii macro îmbunătățite și fotografii cu lumină scăzută prin modul Nightscape.

Ambele camere frontale ar trebui să fie așezate în partea stângă sus a afișajului. Anul trecut, OnePlus 7 Pro și OnePlus 7T Pro au folosit o cameră selfie pop-up pentru a maximiza dimensiunea ecranului. Zvonurile sugerează că OnePlus 8 Pro va reveni la un design mai tradițional.

O a doua cameră adăugată pe partea frontală a receptorului ar trebui să îmbunătățească precizia sistemului de recunoaștere facială.

Design

În conformitate cu designul de până acum, OnePlus va deține în continuare un „alert slider”, alături de utilizarea sticlei premium pe spatele smartphone-ului.

Ecranul în sine este de așteptat să fie un AMOLED p de 6,7 inchi, cu o rezoluție de 3140 x 1440 pixeli. Atât 7 Pro cât și 7T Pro dețin afișate rotunjite la margini și nu există niciun motiv să presupunem că același lucru nu va fi valabil și pentru OnePlus 8 Pro.

Tot sub ecran se află cititorul de amprente. Aceasta a debutat pe OnePlus 6T și a rămas în hardware de atunci, deși precizia și viteza de citire s-au îmbunătățit pentru fiecare model. Pe lângă amprentă, OnePlus permite recunoașterea facială pentru a debloca receptorul. Spre deosebire de Apple, acest lucru folosește camera selfie și software de recunoașterea imaginii.

Citeste stirea completa