0 comments

Turcan: Decizia lui Breaz ca elevii să nu mai fie admiși la liceu dacă au sub 5 este aberantă. Transformă profesionala într-o pedeapsă

by on 5 septembrie 2019
 

Turcan subliniază că ”lipsa de viziune a PSD transformă învățământul profesional dintr-o opțiune valoroasă într-o pedeapsă rușinoasă”.

Postarea integrală a Ralucăi Turcan:

Chiar nu vă e rușine, domnilor guvernanți? Chiar nu înțelegeți nimic din ce are nevoie țara asta, în materie de Educație?

Învățământul profesional a fost transformat în debușeu pentru elevii cu medie de admitere sub 5, care acum nu mai au acces în licee. Acest lucru este inacceptabil!

Lipsa de viziune a PSD transformă învățământul profesional dintr-o opțiune valoroasă într-o pedeapsă rușinoasă. Niciunul din cei 4 miniștri PSD ai Educației nu a înțeles utilitatea învățământului profesional în societate. Ultimul ministru plin făcea clasele din învățământul profesional mutând cu pixul niște cifre dintr-o coloană în alta. Fără preocupare pentru a da valoare acestui tip de educație, conectând-o cu cerințele pieței! La fel, Daniel Breaz semnează o decizie aberantă cu dublu efect: lovește într-o anumită categorie de elevi și distruge viitorul învățământului profesional din România.