0 comments

Twitter și-a reproiectat site-ul web pentru a facilita navigarea – Tion

by on 17 iulie 2019
 


Site-ul Twitter așa cum îl știți va aparține în curând trecutului. Compania a anunțat că a reproiectat site-ul pentru a facilita navigarea utilizatorilor pe rețeaua socială.

Noua pagină desktop începe sa fie lansată la nivel mondial miercuri. Twitter a testat diferite layout-uri pentru site în acest an și a ales unul după ce a primit mii de răspunsuri de la utilizatori. Site-ul actualizat include mai mult spațiu alb și mai puțin gri.

Tweet-urile sunt încă afișate în mijlocul paginii. Pe vechiul website, tab-urile pentru Home, Moments, Notifications și Direct Messages se aflau în partea de sus. Acum, shortcut-urile sunt în partea stângă și includ tab-uri pentru marcaje, liste și profil. Tab-ul Explore al site-ului va include mai multe videoclipuri live și conținut local personalizat pentru utilizatori, potrivit companiei. Hashtag-urile trending sunt acum în partea dreaptă în loc de stângă. Twitter a modificat, de asemenea, și mesajele directe, astfel încât utilizatorii pot vedea subiectele de conversație ale altor utilizatori din aceeași pagină, în loc să fie nevoiți să treacă la un alt ecran.

Compania a informat că oferă utilizatorilor teme și opțiuni de culoare pentru website, împreună cu două opțiuni pentru modul întunecat. O versiune, numită “Dim”, are un fundal gri-albastru. Cealaltă opțiune, denumită “Lights Out”, transformă fundalul în negru. Twitter, care are peste 330 de milioane de utilizatori activi lunar, s-a străduit să atragă mai mulți oameni pe site. Conversațiile pe Twitter pot fi mai greu de urmărit, mai ales atunci când o mulțime de oameni comentează în același timp. Compania s-a confruntat, de asemenea, cu critici privind faptul că nu face suficient de mult pentru combaterea bullying-ului și hărțuirii, însă încearcă să fie mai proactiva în ceea ce privește semnalarea acestor tweet-uri. Rămâne de văzut dacă această reproiectare îi va determina pe utilizatori să rămână conectați la site.Citeste stirea completa