0 comments

Un aşa numit Redmi Note 10/Redmi H va veni cu procesorul MediaTek Dimensity 1000+, ecran de 144 Hz – Mobilissimo.ro

by on 23 mai 2020
 

Parteneriatul dintre Xiaomi şi MediaTek continuă să fie tot mai strâns, iar acum aflăm că noul procesor Dimensity 1000+ va ajunge și pe un terminal Xiaomi. E vorba despre aşa numitul Redmi Note 10, dar se vehiculează şi numele unui “Redmi H”. Avem detalii despre terminale mai jos.

MediaTek Dimensity 1000+ este un procesor high end, gândit să fie un soi de rival pentru Snapdragon 865 sau Exynos 990. Redmi H/ Redmi Note 10 ar urma să concureze cu modele ca iQOO Z1, care a debutat deja cu noul CPU la bord. Oppo şi Vivo au la rândul lor în dezvoltare telefoane cu acest CPU. Viitorul terminal Redmi ar avea pe lângă acest CPU şi un ecran cu refresh rate ridicat, de 120 Hz şi suport 5G. E bizar să vorbim despre Redmi Note 10, când Redmi Note 9 de-abia a devenit realitate de o lună şi un pic.

Zvonacul de pe Weibo Digital Chat Station a confirmat totuşi că Redmi are în dezvoltare smartphone cu cipsetul MediaTek de mai sus. El menţionează chiar trecerea la un ecran cu refresh rate de 144 Hz şi un debut în trimestrul 3 din acest an. Gurile rele spun că proiectul s-ar putea oricând metamorfoza în Xiaomi Mi Mix 4, care a înviat recent în zvonuri. La începutul acestei luni Xiaomi a deschis un nou cont social media pentru seria Mi Mix şi scăpau şi noi randări pentru Mi Mix 4.

Vă reamintesc că MediaTek a prezentat procesorul Dimensity 1000+ pe 8 mai şi că el vine cu suport 5G, refresh rate de până la 144 Hz şi dynamic range customizabil la video-uri 4K.

Citeste stirea completa