0 comments

Un joc de mobil League of Legends pare a fi pe drum – Zona IT

by on 25 mai 2019
 

Aveți telefoane mobile? Dacă sunteți un jucător dedicat de League of Legends, ar fi bine să găsiți unul, pentru că Riot pare că pregătește o variantă de mobil a celebrului MOBA.

Umblă vorba prin presă în ultimele zile că Riot ar lucra deja la un astfel de proiect, doar că încă nu este gata pentru lansare. Mai important de atât, jocul nu este făcut pentru că Riot ar vrea cu orice preț să aibă pe piață încă un joc în stare să genereze peste un miliard de dolari pe an. În schimb, această decizie pare să fi venit de la proprietarul studioului, Tencent.

Motivul pentru care Tencent ar fi cerut dezvoltarea unui astfel de joc pare să țină de faptul că Arena of Valor, varianta internațională a unui joc foarte popular în China, nu a reușit deocamdată să se ridice la nivelul așteptărilor. League of Legends, fiind gigantul indominabil ce este, se prevede a fi capabil să reușească acolo unde Arena of Valor a eșuat.

Aceasta nu ar fi prima dată când un joc de mobil League of Legends este adus în discuție, dar până acum Riot a refuzat să lucreze la unul. În schimb, compania a tot experimentat cu diverse alte jocuri bazate pe proprietatea lor, numai că toate au rămas la stadiul de plan sau prototip, a căror existență este cunoscută doar din diverse leak-uri.

[Eurogamer]

Citeste stirea completa