0 comments

Un nou leak confirmă lansarea lui Galaxy Note 20 pe 5 august; Apar și prețuri asociate noului flagship – Mobilissimo.ro

by on 6 iulie 2020
 

Încă din primele zile ale lunii iunie aflam pe seama unui leak faptul că lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 20 ar fi programată pentru data de 5 august, zi confirmată astăzi și de către popularul zvonac @universeice de pe Twitter. Deși nu avem încă teasere oficiale distribuite de către Samsung în online, această dată ar putea fi cea aleasă de către sud-coreeni pentru introducerea lui Note 20, dar și a modelelor Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G.

Galaxy Note 2src

Pe lângă mențiunea făcută referitoare la data debutului, zvonacul mai sus menționat are și detalii despre preț – sugerând că modelul de bază Note 20 va costa 999 dolari în configurația standard, iar varianta mai mare numită Note 20+ sau Note 20 Ultrava costa 1.299 dolari. Diferența de preț nu este deloc mică și upgrade-urile livrate de către modelul mai scump vor consta într-un ecran mai mare cu refresh rate superior, un setup foto mai bun, dar și o baterie mai mare.

Și Universe Ice critică dotările pe care modelul de bază le va oferi și anume o cameră standard și un ecran 60Hz – pachet care la 999 dolari îl consideră a fi o fraudă. Trecând peste, aflați că pe lista de puncte comune vom avea procesorul, cantitatea de RAM și stocare dar și stylus-ul dedicat care la rândul său este așteptat să vină cu o serie de noutăți în materie de interacțiune și funcționalitate.

Galaxy Note 2src

Recent am avut parte de o scăpare oficială a lui Note 20 într-o randare de presă publicată din greșeală chiar pe site-ul Samsung Rusia după cum vă informam și noi chiar aici. Telefonul este așteptat să inaugureze și o variantă de culoare Bronze, nuanță care aparent va fi oferită și pe Fold 2, Z Flip 5G.

Citeste stirea completa