0 comments

USR-PLUS: În ultimele săptămâni, Clotilde Armand a fost hărţuită tot mai agresiv, după ce a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici

by on 9 iunie 2021
 

USR-PLUS condamnă “violenţa inacceptabilă” asupra lui Clotilde Armand din această dimineaţă și spune că în ultimele săptămâni Armand a fost hărțuită tot mai agresiv, după ce a deranjat grupurile de interese “abonate la banii publici”.

  • “USR PLUS condamnă violenţa inacceptabilă asupra lui Clotilde Armand din această dimineaţă, violenţă alimentată de linşajul mediatic la care a fost supus primarul Sectorului 1 încă de la preluarea mandatului.
  • Clotilde Armand a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici şi, de aceea, în ultimele săptămâni, a fost hărţuită tot mai agresiv: filaje în faţa casei, saci de gunoi aruncaţi pe treptele Primăriei, ştiri false la televiziuni de casă, ameninţări cu referendumuri de demitere. Acum, agresiune fizică.
  • În această dimineaţă, un bărbat a atacat-o la un semafor, i-a lovit maşina cu pumnii şi a încercat inclusiv să deschidă uşa autoturismului.
  • Este un drum lung, dar nu ne vom lăsa sub nicio formă intimidaţi! Ne-am asumat această luptă şi o continuăm, fără nicio excepţie! Clotilde, suntem alături de tine!”, au scris reprezentanţii USR, miercuri, pe Facebook.