Se întâmplă în tech luni, 05 august 2019 - noobz.ro
 
 
 
Google pregătește un abonament pentru Play Store - Zona IT
 
0 comments

Va deschide OnePlus o filială în România anul acesta ? – Gadget.ro

by on 6 august 2019
 

Diverse

OnePlus este o companie cu o prezenţă aproape impecabilă în online, vânzarea de produse şi serviciile post-vânzare fiind la un nivel calitativ foarte înalt. Chiar şi aşa, OnePlus are nevoie de mai multă vizibilitate, iar acest lucru nu poate fi făcut decât într-un mod organizat. Un pas în această direcţie poate fi şi o prezenţă offline la nivel global.

Pe acest considerent, se pare că OnePlus are ceva planuri şi cu România, de curând compania chineză angajând un Head of Sales pentru ţara noastră. Poziţia este deţinută de la începutul lunii august de domnul Alin Jantea, un manager cu experienţă vastă în domeniul telecom (puţin peste 11 ani petrecuţi în Germanos şi Telekom).

Este clar că procesul se află abia la început, noul Head of Sales OnePlus România urmând a avea nevoie de o întreagă echipă pentru a putea demara proiectul local. Nu ştim sigur dacă acest lucru se va întâmpla anul acesta, însă într-un viitor nu foarte îndepărtat am putea vedea în ţara noastră un magazin fizic OnePlus, device-uri OnePlus în oferta operatorilor telecom şi diverse campanii promoţionale.

Sursa: mobilissimo.ro

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro