0 comments

Va mai accepta Grindeanu o invitaţie la pescuit din partea lui Dragnea? E poate una din puţinele experienţe altcumva mai plăcută din amintirile pe care le am cu Liviu Dragnea

by on 23 mai 2021
 

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu spune, despre celebra partidă de pescuit din 2017 cu Liviu Dragnea, că i-a plăcut acea experienţă, că era pentru prima dată când pescuiește la ştiucă și că, într-adevăr, Liviu Dragnea l-a învățat. Ştiţi, e poate una din puţinele experienţe altcumva mai plăcută din amintirile pe care le am cu Liviu Dragnea, a afirmat Sorin Grindeanu, duminică, la Prima TV.

Sorin Grindeanu a fost întrebat la emisiunea Insider Politic de la Prima TV dacă ar mai accepta o invitaţie la o partidă de pescuit din partea lui Liviu Dragnea, după ce fostul lider PSD va ieşi din închisoare.

Fără a da un răspuns concret, Grindeanu a spus că i-a plăcut acea experiență.

  • “Ştiţi că e celebră poza cu ştiuca. Era un weekend atunci şi eram în Bucureşti, Marcel Ciolacu cu Liviu Dragnea erau la pescuit şi insistau să mă duc, m-am dus. Eu nu sunt pescar. Se vedea inclusiv după cum eram îmbrăcat, nu sunt pescar, din păcate.
  • Mi-a plăcut acea experienţă. Era pentru prima dată când pescuiesc la ştiucă. E adevărat ce a scris Liviu Dragnea că m-a învăţat cum se pescuieşte ştiuca.
  • Ştiţi, e poate una din puţinele experienţe altcumva mai plăcută din amintirile pe care le am cu Liviu Dragnea. A fost chiar o chestie cât se poate de deschisă, relaxată şi nu am o amintire proastă, rea despre acea experienţă. Nu am ştiut că apar acele poze. (…) Pe drumul de întoarcere spre Bucureşti, eram în maşină cu Marcel şi mă sunase soţia. Zice, ce faci? Am fost undeva în sudul României. Ştiu exact unde ai fost, că eşti pe toate televizoarele”, a povestit Grindeanu, citat de News.ro.

El a mai spus că i-a lansat o provocare lui Liviu Dragnea, să îl înveţe să schieze, dar fostul lider al PSD nu a acceptat.

De asemenea, întrebat dacă el crede că după ce va ieși din închisoare Liviu Dragnea va fi interesat să rupă PSD, Grindeanu a spus că îi este greu să dea un răspuns.

  • “Îmi pare rău în primul rând pentru experienţa prin care a trecut în aceşti doi ani, că iată sunt doi ani, nu doresc la nimeni aşa ceva, indiferent de adversari politici, prieteni politici.
  • Asta depinde foarte mult de cum se gândeşte la viitor domnul Dragnea, depinde de el, dar ce pot să vă spun în mod sigur este că PSD-ul a intrat într-o altă logică şi lucrul ăsta se vede. PSD-ul a intrat într-o altă abordare sau are altă abordare faţă de aceea perioadă şi acest lucru se vede. Şi PSD-ul nu se mai întoarce la abordările, unele dintre ele, extrem de greşite, din acea perioadă”, a susținut prim-vicepreşedintele PSD.

“În acest sfârșit de săptămână, l-am învățat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament și Guvern a avut loc: eu am prins 17 știuci și el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă!. La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu”, a scris atunci Dragnea.