Ce fel de Touch ID imbunatatit vor avea iPhone-urile de la Apple in curand - Dojotech.ro
 
 
 
Samsung a anunţat senzorul foto de 108 Megapixeli dedicat telefoanelor inteligente - Gadget.ro
 
0 comments

Vânzările de smartphone-uri din Europa în trimestrul al doilea au avut doi mari câştigători: Samsung şi Xiaomi – Gadget.ro

by on 12 august 2019
 

Telefoane Mobile

Dacă la nivel global piaţa telefoanelor inteligente este în scădere, în Europa aceasta îşi menţine ritmul, vânzările fiind unele în medie cu cele de anul trecut. În trimestrul al doilea din 2019 s-au comercializat peste 45 milioane de unităţi, marii câştigători ai acestei perioade fiind Samsung (+20%) şi Xiaomi (+48%).

Numărul total al vânzărilor din Europa în trimestrul al doilea:

Deşi rămân pe locurile 2 şi 3, Huawei şi Apple sunt în scădere, la fel şi HMD Global. Pentru fiecare producător există o explicaţie: Huawei a fost puternic afectată de scandalul cu Statele Unite ale Americii, la Apple baza de fani din ce în ce mai redusă aşteaptă noile lansări, în timp ce la HMD Global a cam trecut nostalgia brandului Nokia.

Cele mai vândute 5 smartphone-uri în Europa în trimestrul al doilea au fost:

Observăm că seria GALAXY A de la Samsung a prins foarte bine, mai ales că producătorul sud-coreean a venit şi cu preţuri mai mult decât decente. Xiaomi Redmi Note 7 nu mai este o surpriză pentru nimeni fiind unul dintre smartphone-urile cu cel mai bun raport calitate-preţ, în timp ce iPhone XR ne arată că Apple rămâne încă în top.

Sursa: canalys.com

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro