0 comments

Vasluianul care şia înjunghiat mama frumos şi elegant dus la puşcărie – RomaniaTV.net

by on 22 iunie 2020
 

Publicat: Luni, 06 Iulie 2015 16:45 //
Actualizat: Luni, 06 Iulie 2015 16:45

// Sursa: romaniatv.net


Bărbatul din Vaslui care a şocat o ţară după ce a povestit cu seninătate că şi-a înjunghiat mama “frumos şi elegant” a ajuns la închisoare. Poliţiştii l-au ridicat din stradă şi l-au dus la Penitenciarul din Vaslui. Rudele băiatului au izbucnit în lacrimi când l-au văzut încătuşat.

La doi ani de când şi-a înjunghiat mama, Luţă a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor, potrivit România TV. Femeia a supravieţuit, deşi inima i-a fost atinsă de cuţit. Sub privirile rudelor, tânărul a fost încătuşat şi dus la penitenciar.

Nu m-am gândit că o să merg la puşcărie. M-am împăcat cu mama. N-am vrut să o înjughii, eram beat“, a spus tânărul.

Incidentul s-a întâmplat în septembrie 2013, când cei doi se aflau în vizită la nişte rude. Au băut şi s-au luat la ceartă, iar tânărul şi-a înjunghiat mama. Şi-a atacat şi unchiul care se era de faţă. “Îmi pare rău! Frumos, elegant, cât de cât. Îmi pare rău! Mă doare sufletul că am lovit-o pe mama cu cuţitul în anumite zone ale corpului. Omul face parte din corp. Şi am lovit-o undeva pe la inimă. Dar îşi revine ea la spital“, a declarat în urmă cu doi ani Luţă.

După declaraţiile halucinante pe care le-a dat, Luţă a ajuns un adevărat personaj în emisiunile de divertisment.

Citeşte şi: Cum vrea să scape un criminal sadic de închisoare

Citeste stirea completa