0 comments

Victor Negrescu: Președintele PES Sergei Stanishev participă la congresul PSD

by on 21 august 2019
 

Coordonatorul PES activists România, Victor Negrescu, a declarat miercuri că la congresul partidului a fost invitat și va participa președintele PES Sergei Stanishev. Social democrații își vor prezenta pe 24 august candidatul la prezidențiale, în persoana Vioricăi Dăncilă.

„Un aspect important este dat de prezența la acest eveniment a mai multor reprezentanți europeni printre care și președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Sergei Stanishev. Se reconfirmă astfel faptul că Partidul Social Democrat a rămas mereu fidel valorilor de stânga europene și se transmite un mesaj de sprijin venit din partea partenerilor noștri europeni”, a declarat Negrescu, pentru agenția Mediafax.

Prezența lui Stanișev la congresul PSD este un mesaj din partea socialiștilor europeni, în contextul în care, aceștia s-au delimitat de PSD-ul condus de Liviu Dragnea.

Social-democrații se reunesc, sâmbătă, începând cu ora 11.00, la Parlament, la Congresul care va marca lansarea candidaturii liderului PSD Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al României.