0 comments

VIDEO Dăncilă îi răspunde lui Iohannis: Vorbește de parcă am avea un Tribunal la Bruxelles care ne judecă / Trebuie să dea dovadă de demnitate

by on 15 mai 2019
 

După ce președintele Iohannis a criticat PSD că dă vina pe Uniunea Europeană pentru eșecul guvernării, premierul Dăncilă spune că șeful statului are „o abordare greșită”.

„Dl Iohannis vorbește de parcă am avea un Tribunal la Bruxelles care ne judecă ce nu merge bine. Dl Președinte trebuie să dea dovadă de demnitate. Această abordare mi se pare greșită și lipsită de demnitate

Mai sunt lucruri de făcut. Să nu acceptăm dublul standard în modul în care suntem tratați în UE. România trebuie tratată ca un stat cu drepturi egale să stea la masa deciziei”, a spus, miercuri, Viorica Dăncilă.


Iohannis a spus, marți seară, la Ploiești, la evenimentul de lansare a volumului său “EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, că s-a angajat și este ferm hotărât să meargă pe drumul pro-european și că românii sunt proeuropeni, dar nu toți – “Sunt unii adunați într-o grupare numită PSD care nu sunt așa pro-europeni cum suntem noi. Culmea, un partid din România începe să își facă campanie cu un discurs antieopean. Penibil”.