0 comments

VIDEO Dragnea, Dăncilă şi miniştrii au intrat pe ușa din spate în Casa Sindicatelor din Botoșani pentru a evita protestatarii care scandau “Partid de hoți și de mafioți”

by on 19 aprilie 2019
 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și miniștii aflați în campanie în Botoșani au intrat, vineri în Casa Sindicatelor, prin ușa din spate pentru a evita potestatarii aflați în fața clădirii, potrivit botoșăneanul.ro. În fața Casei Sindicatelor s-au strâns câteva zeci de protestatari care scandează împotriva social-democraților: “Partid de hoți și de mafioți”, “Dragnea nu uita , Botoșaniul nu te vrea”

În parcarea din lateral accesul a fost restricționat de jandarmi, dar şi de ofiţeri în civil care au asigurat perimetrul pentru oficialii PSD. Aceștia au intrat prin spatele clădirii în timp ce un protestatar a alergat spre parcarea menţionată şi a strigat ministrului Teodorovici: „De ce fugiţi de lume, de ce nu aţi intrat prin faţă?”

În replică ministrul de Finanţe i-a răspuns: „Numai la asta sunteți buni, să criticaţi, intrăm pe unde vrem voi”, rlatează site-ul botoșăneanul.ro.

De alfel, în față Casei de cultură câțiva zeci de protestatari au scandat: “Partid de hoți și de mafioți”, “Dragnea nu uita, Botoșaniul nu te vrea”, “Justiție, nu corupție”, “Dragnea- Jilava”.

Liderii PSD au fost așteptați de protestatari, vineri, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Botoșani, unde au loc alegeri pentru conducerea locală a partidului.