0 comments

VIDEO Elena Băsescu, candidat PMP pentru un loc de deputat la Constanța: Prin rolul pe care l-am avut, de mamă singură a trei copii, am căpătat o dimensiune diferită a societății

by on 15 octombrie 2020
 

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, va candida din partea PMP pentru un loc de deputat la Constanța. Ea susține că va promova în Parlament interesele familiilor monoparentale, spunând că, prin rolul ei de mamă singură a trei copii, a căpătat “o dimensiune diferită a societății”.

Elena Băsescu deschide lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților.

  • “Am decis să accept un post de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că este a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc aportul, doresc să-mi aduc experiența pe care am căpătat-o în Parlamentul European.
  • Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale. (…) De aceea, doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială.
  • Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, a spus Elena Băsescu în conferinţa de presă în care PMP și-a anunțat candidații la europarlamentare.

Elena Băsescu a fost europarlamentar în perioada 2009-2014.