0 comments

VIDEO Google lansează o funcție pentru comanda de mâncare prin intermediul serviciilor specializate în livrări – Profit.ro

by on 24 mai 2019
 
VIDEO Google lansează o funcție pentru comanda de mâncare prin intermediul serviciilor specializate în livrări

Liviu Mihai

scris astăzi, 09:31

Chiar dacă Google nu are un serviciu de livrări propriu, mai multe aplicații ale companiei pot fi folosite acum pentru a comanda mâncare.

În urma unui parteneriat cu mai mai multe firme de livrări, Google a introdus în trei dintre produsele sale funcții de comandare directă a mâncării de la restaurante, care pot fi folosite fără instalarea aplicațiilor dedicate ale firmelor respective.

Noua funcționalitate este integrată în Google Search, Google Maps și Google Assistant și va fi disponibilă în acele regiuni ale lumii în care operează serviciile partenere.

Pentru început, partenerii Google în acest business sunt DoorDash, Postmates, Delivery.com, Slice și ChowNow.

Spotify resetează parolele unora dintre utilizatori CITEȘTE ȘI Spotify resetează parolele unora dintre utilizatori

În Google Search și Google Maps, restaurantele suportate care apar în urma căutărilor vor afișa un nou buton, “Order Now”. Utilizatorul va putea opta între livrare și ridicare personală și, de asemenea, va putea alege serviciul de livrări în cazul în care un restaurant a fost înregimentat în mai multe servicii.

În ceea ce privește Google Assistant, utilizatorul va folosi comenzile vocale pentru a comanda mâncarea de la un anumit restaurant, după care va selecta metoda de livrare.

Tot Google Assistant va putea fi folosit și pentru a plasa rapid o comanda pe baza acelorași mâncăruri și preferințe ca în cazul unei comenzi anterioare, pentru a nu mai relua întregul proces de selecție și configurare când se comandă aceleași feluri de la același restaurant.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
google
mancare
restaurante
livrari

Citeste stirea completa