0 comments

VIDEO Îi este PSD rușine cu Viorica Dăncilă? Ciolacu: Nu. Ca orice om politic, presupun că am o creștere și o descreștere, că-i curba lui Gauss. Ăsta a fost traseul doamnei Dăncilă

by on 26 noiembrie 2020
 

Marcel Ciolacu susține că Viorica Dăncilă, fost premier și candidat la prezidențiale al PSD, nu este pe listele partidului pentru parlamentare pentru că nu a fost propunerea organizației Teleorman din care face parte. Liderul social-democrat spune că nu a intervenit în acest caz, cum a făcut-o cu Marian Oprișan propus și el de filiala Vrancea, pentru că organizația de Teleorman a câștigat alegerile locale în județ.

Întrebat la HotNews LIVE dacă PSD-ului condus de Marcel Ciolacu îi este rușine cu Viorica Dăncilă, liderul social-democrat a răspuns: „Nu. Ca orice om politic, și eu, Marcel Ciolacu, presupun că am o creștere și o descreștere, că-i curba lui Gauss. Ăsta a fost traseul politic al doamnei Dăncilă. Trebuie să ne revenim, partidul nu e ceva ce fac trei oameni într-un birou. PSD e un partid de masă, cu organizații locale care trebuie lăsate să respire și să funcționeze”. (video minutul 57:55)