0 comments

VIDEO Marcel Ciolacu: Vlad Voiculescu e gol atât în suflet, cât și în cap

by on 12 aprilie 2021
 

PSD a decis luni să depună o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat Marcel Ciolacu. Liderul PSD a lansat un nou atac la adresa lui Voiculescu, despre care a susținut că este “un impostor” și “este gol atât în suflet, cât și în cap”.

  • “Am discutat astăzi în Biroul Politic Național despre situația absolut revoltătoare de la Spitalul Foișor. Am decis ca astăzi să depunem o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății.
  • Ținând cont de gravitatea situației, cerem Biroului Permanent al Camerei Deputaților ca în această săptămână să fie dat votul pe această moțiune simplă”, a declarat Ciolacu.

El a susținut că ministrul Vlad Voiculescu este responsabil de tot ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă acum cu gestionarea pandemiei.

  • “Nu se fac teste, a întrerupt testarea și în școli, mortalitatea a ajuns pe locul 10 mondial în România. Poate domnul Cîțu, prim-ministrul României, își dorește să ajungem pe primul loc, doar asta ar justifica menținerea în continuare a domnului ministru Vlad Voiculescu.
  • Scuzele sale, pur și simplu, sunt penibile. Să ieși și să spui că cei care erau internați și au fost evacuați noaptea din Spitalul Foișor erau fericiți ne demonstrează că dl. Vlad Voiculescu este gol atât in suflet, cât și în cap”, a mai susținut liderul PSD.

El a mai spus că așteaptă să vadă, la votul la moțiune, dacă grupul minorităților sau UDMR vor mai susține “un asemenea impostor în fruntea Ministerului Sănătății, în pandemie”.