0 comments

VIDEO Nicușor Dan: Dacă veţi continua să ieşiţi la vot în acelaşi ritm, în seara asta va învinge bunul simţ

by on 27 septembrie 2020
 

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan i-a îndemnat pe bucureşteni să iasă în continuare în număr mare la vot, spunând că dacă se menține ritmul de prezență, atunci va învinge bunul simţ, iar Capitala “va intra, în sfârşit, într-o zonă de normalitate”.

“Dragi bucureşteni, vă mulţumesc că continuați să ieşiţi în număr mare la vot. Mai sunt patru ore dintr-o zi foarte importantă pentru fiecare dintre noi, foarte importantă pentru viitorul în Bucureşti al fiecăruia dintre noi. Vă rog să continuaţi să ieşiţi în acelaşi ritm pe care l-aţi făcut până acum. Dacă veţi continua să ieşiţi în acelaşi ritm, în seara aceasta, va învinge bunul simţ şi Bucureştiul va intra, în sfârşit, într-o zonă de normalitate”, a afirmat Nicuşor Dan, duminică seară.

El i-a îndemnat pe bucureşteni să iasă la vot acum pentru a evita aglomeraţia care s-ar putea forma spre seară la secţiile de votare și să ignore mesajele mincinoase de la televiziunile de propagandă.

“Vă rog, în continuare, trei lucruri: ieşiţi de acum pentru a evita aglomeraţiile care se pot forma mai târziu, căutaţi cu atenţie, pe buletinul de vot, pentru primarul general, numele candidatului pe care vreţi să-l votaţi şi ignoraţi mesajele mincinoase pe care le vedeţi pe televiziunile de propagandă şi pe site-urile de propagandă. Sunt foarte optimist că, în seara aceasta, va învinge adevărul, va învinge onestitatea, va învinge dreptatea, va învinge competenţa, va învinge decenţa”, a adăugat candidatul dreptei la Primăria Capitalei.