0 comments

VIDEO Protest în fața MAI: PNL și cetățeni depun perechi de încălțăminte în memoria copiilor care dispar anual

by on 3 august 2019
 

Reprezentanți ai PNL București, alături de alți cetățeni impresionați de cazul din Caracal, s-au adunat sâmbătă în fața sediului Ministerului de Interne și depun 400 de perechi de încălțăminte pentru fiecare copil care dispare anual fără urme, transmite Mediafax.

Manifestația vine în contextul tragediei din Caracal, unde Alexandra nu a mai putut fi salvată, deși a sunat la 112 de trei ori.

„Conform cifrelor oficiale, în România, anul trecut au fost dați dispăruți 4000 de minori. Au fost regăsiți 3600. Nu au mai fost găsiți 410. Doar în 2018. Pentru a atrage atenția că tragedia de la Caracal nu este singulară, depunem 400 de perechi de încălțăminte, pentru fiecare copil care dispare anual, în fața clădirii Ministerului Afacerilor Interne”, a transmis PNL București vineri.

Evenimentul a început sâmbătă, la 11:05, ora la care a sunat pentru prima oară Alexandra la 112.

La eveniment participă cetățeni impresionați de cazul din județul Olt, dar și președintele filialei București a PNL, Violeta Alexandru, alături de președinții filialelor celor șase sectoare și de alți reprezentanți ai partidului.