0 comments

VIDEO Scandal la ședința PSD de la Brăila. Un bărbat le-a strigat social-democraților “Ați trădat țara!” și a fost scos cu forța din sală / Zeci de protestatari, afară. Liderii au intrat prin spate

by on 17 martie 2019
 
Zeci de oameni protestează, duminică dimineața, în fața sediului PSD Brăila, unde au loc alegeri în filiala județeană, transmite Mediafax. Liderii PSD au intrat pe o ușă din spate, pentru a evita manifestanții. Un bărbat a și intrat în sala de ședințe și i-a huiduit pe cei prezenți. „Ați trădat țara” a strigat acesta, înainte să fie scos cu forța din sală. „Ieși afară, nesimțitule!”, i-a strigat cineva.

Momentul de la minutul 2:10

Zeci de protestatari au așteptat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, să ajungă la alegerile conducerii filialei județene a partidului, însă acesta nu a mai plecat din București din cauza problemelor de sănătate, transmite Mediafax.

Oamenii au adus cu ei, în fața sediului PSD Brăila pancarte cu mesaje anti-PSD.

Un protestatar a reușit, însă, să intre în sala unde au loc alegerile și a provocat un scandal în timpul discursului senatorului Ion Rotaru, cel care candidează pentru funcția de președinte al PSD Brăila.

„Jos PSD-ul!”, „Ați trădat țara!”, „Combinatul l-ați distrus!” – sunt câteva din strigătele bărbatului. De la microfon, liderul PSD a rugat să fie scos bărbatul din sală.

În timp ce era evacuat cu forța, cineva i-a strigat: ”Ieși afară, nesimțitule!”.

Afară, protestatarii au scandat mesaje precum „PSD, ciuma roșie”, „Jos PSD”, aducând cu ei și o stație de amplificare.

Pentru a evita manifestanții, liderii PSD Rovana Plumb, Mihai Fifor, Sorina Pintea și Codrin Ștefănescu au intrat au intrat pe o ușă din spate.

Pentru șefia PSD Brăila s-a înscris un singur candidat, senatorul Ion Rotaru, după ce fostul președinte, Mihai Tudose s părăsit partidul și s-a înscris în Pro România.